Wild Vleesch

Leuk om te doen en om cadeau te geven.

Wild Vleesch Workshop:

Na uitleg, zoals over waar het wild is geschoten, de leeftijd en het leefgebied, gaan we aan de slag: Villen, uitbenen en dan in “technische delen” verdelen:  Spierstuk, dikke lende, platte bil, bovenbil uit de achterpoten, de rug, ribben en de voorpoten. 

Weet u al waar de kogel zit? Dat stuk waar de kogelbiefstuk van gesneden wordt? We laten het u tijdens deze workshop allemaal zien.  Sterker nog, u kunt het zelf uitsnijden!

Menu suggestie:

- Steak tartaar van reerug
- Wild bouillon getrokken van de botten
- Reebiefstuk met zelfgemaakte friet en gegrilde groenten
- Braadworstjes van ree en wildzwijn
- Zelfgemaakte tiramisu met cantuccini koekjes
 

Tip voor jagers: U kunt bij ons ook uw eigen geschoten wild verwerken.

Wilt u reserveren, bestellen of heeft u een vraag?