Feest locatie

Op zoek naar een fijne locatie voor uw feest, evenement of bijeenkomst?

Iets vieren met elkaar is een leuk en bijzonder moment, daarom willen wij dat moment onvergetelijk voor u en uw gasten maken. Wij bieden u veel verschillende opties op het gebied van catering, aankleding van de locatie, gratis en ruime parkeergelegenheid en het gebruik maken van de keuken. Wij denken graag met u mee, dus bel ons voor meer informatie en alle mogelijkheden op nummer: 030 6919 981

Verhuurmogelijkheden:

U kunt de kookstudio afhuren voor eigen gebruik voor feesten, kookworkshops, proeverijen, privé-diners e.d.. Ook kunt u de kookstudio met keuken huren en u kunt zelf de catering verzorgen. U heeft de beschikking over de bar en de materialen die hierbij horen. de bar heeft een tap met David tapsysteem. Dranken kunt u zelf meenemen, maar kunt u ook bij ons afnemen.

Zaal voor feesten
€ 350,- en €5,- p.p. (met akkoord algemene huurvoorwaarden en borg) De keuken is extra bij huren voor €150,- (inclusief borden, bestek etc)

Inclusief gebruik muziek installatie, verlichting, wifi, inrichting en aankleding naar uw wens

Keuken en zaalgedeelte voor uw kookworkshop of privé diner (met akkoord algemene huurvoorwaarden en borg)

• Overdag € 35,- per uur en € 5,- p.p.
• Avond 17.00 uur tot max 00.00 uur € 250,- en € 5,- p.p.
• Hele dag € 350.- en € 5,- p.p.

Reserveren:
Mail ons op info@driessensmaakvermaak.nl
Bel ons op 030 6919 981
Whats app ons op 030 60511 62

Bent u op zoek naar een gezellige locatie voor uw feest?

Onze kookstudio is de perfecte plek om een feestje te organiseren. Binnen is veel ruimte én de ruimte is naar wens in te delen. Ook is er gelegenheid om buiten te zitten, is er voldoende parkeergelegenheid en denken wij graag mee over de invulling van uw feest of evenement.

Met onze jarenlange ervaring weten wij wat u nodig heeft om van uw bijeenkomst, feest of evenement een succes te maken. Wij staan voor u klaar!

De kookstudio van Driessen SmaakVermaak biedt (op de begane grond) ruimte voor ca 150 tot 200 personen staand en ca 64 personen zittend. De 1e verdieping is een grote ruimte die kan worden gebruikt voor uw (creatieve) workshop of voor exposities en productdemonstraties. De kookstudio ligt centraal gelegen en is goed aan te rijden vanaf diverse uitvalswegen en ligt vlakbij de A12 en A2. We hebben meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. Wij beschikken over een 70 inch multimedia scherm en een uitgebreide (muziek/geluids) installatie met draadloze en bedrade microfoons. Ons aanbod kan worden uitgebreid met (live) muziek, al dan niet begeleid door een professionele DJ en of MC. Bij grote groepen kan onze vaste leverancier Luxonos.nl worden ingeschakeld om de ruimte te voorzien van een verlichte dansvloer, bandtechniek en een complete DJ show.

Ook voor de aankleding en indeling hebben wij voldoende ideeën en contacten met lokale ondernemers die de ruimte om kunnen toveren tot een inspirerende plek. 

Wilt u reserveren, bestellen of heeft u een vraag?