Kookworkshop

Dé manier om samen te zijn met vrienden, familie of collega's.

Een kookworkshop bij de kookstudio van Driessen SmaakVermaak:
Hoe werkt het:
Wij ontvangen u ergens tussen 16.00 en 18.00 uur met een drankje en antipasti, dan neemt de kok de avond en het te koken diner met u door.
De avond zal ca 4 a 4,5 uur duren, maar kan naar wens korter of uitgebreider.
Wij richten een aantal werkplekken in, verdelen uw gezelschap in groepjes en begeleiden u met het maken van de verschillende gerechten en de nodige voorbereidingen.
Dit natuurlijk met een goed gesprek en een lekker glas wijn in de hand!
Na alle voorbereidingen leggen we de laatste hand aan de gerechten en gaan we aan tafel. We eten met z’n allen en wisselen dit weer af met de werkzaamheden voor de volgende gangen.

Een gezellige, leerzame en smaakvolle avond samen met collega's, vrienden of familie in informele sfeer. Ook zeer geschikt voor teambuilding; Samen werken en vervolgens het eindresultaat aan elkaar presenteren!
Kosten:
€ 74.95 p.p. ex BTW, dit is inclusief een avond vol gezelligheid, een eigen gekookt diner, begeleiding en alle drankjes.

We verwachten minimaal 12 personen en hebben ruimte voor maximaal 60 personen.
Er is iemand aanwezig om u en uw gasten te voorzien van drankjes, de tafel te verzorgen en af te wassen.
U kunt kiezen uit een aantal menu’s als Frans, Italiaans, Spaans, algemeen Mediterraan, wild, vleesch of een nog te bepalen menu. In overleg nemen we eigen ideeën, wensen of seizoensinvloeden mee.

Een kookworkshop bij Driessen SmaakVermaak

Wilt u reserveren, bestellen of heeft u een vraag?