Mediterrane kookworkshop
Wij ontvangen u met lekkere antipasti en een drankje. Dan zal de kok de avond en het te koken diner met u doornemen.
Wij richten een aantal werkplekken in, en we begeleiden u met het maken van de verschillende gerechten en de benodigde voorbereidingen.
Na alle voorbereidingen gaan we de laatste hand leggen aan de gerechten en gaan we aan tafel.
We eten met z’n allen en wisselen dit weer af met de werkzaamheden voor de volgende gangen.
Pizza als amuse
Bruchetta als voorgerecht met :
Versie 1, gegrilde courgette met tonijnsalade
Versie 2: rode ui marmelade
Pollo limone en/of een met geitenkaas gevulde paprika en caponata als hoofdgerecht
Mascarpone als dessert
Cantuccino koekjes
Locatie & groepsgrootte
Onze kookstudio is ideaal voor groepen van 10 tot 15 personen, voor een intieme en persoonlijke beleving. Voor grotere groepen vanaf 16 personen tot maximaal 30 personen verzorgen we de workshop op Fort Lunet, waar meer ruimte beschikbaar is voor een gezellige en interactieve avond.
Kosten:
- 10-15 personen: €89,95 p.p. excl. BTW
- 15–20 personen: €300 huur locatie + €89,95 p.p. excl. BTW
- 21–30 personen: €100 huur locatie + €89,95 p.p. excl. BTW
Dit is inclusief een avond vol gezelligheid, een zelfbereid diner, begeleiding en drankjes. Daarnaast is er iemand aanwezig om drankjes te serveren, de tafel te verzorgen en af te wassen.