21 diner

21 diner

We verzorgen graag een 21 diner met je en voor je.

Thuis uit eten...Shared dining; Samen aan tafel en genieten van een gezamenlijk diner, de tafels zijn mooi aangekleed en ingedekt.

We snappen dat dit een mooi verzorgede vond mag zijn, aandacht voor details, ruimte voor speeches en spontane planning. Wij regelen het, en kunnen ons goed aanpassen aan de loop van de avond.

Het menu is naar wens aan te passen, wij verzorgen vaak een mediterraan menu, maar daarin zijn er veel mogelijkheden, kijk eens naar de fot's en voorbeeld menu en neem vooral contact met ons op om jouw dag precies op maat te krijgen!

Voorbeeld menu: Starter: Mediterrane antipasti: We plaatsen mooie houten planken op de tafels met een zorgvuldig samengestelde selectie van olijven, peppersweets, cipollini-uitjes, crudité, kazen en verschillende vleeswaren. Geserveerd met ambachtelijk brood, huisgemaakte tapenades en diverse garnituren als vers fruit, noten en garneringen.

Shared voorgerecht: we serveren diverse koude gerechten die we in schalen op tafel plaatsen om samen te delen: - Vitello tonnato: kalfsmuis met tonijnmayonaise - Caprese salade van buffermozzarella en balsamico blase - Salade van gemarineerde inktvis "Pulpo" - Gegrilde groenten salade met olijfolie, witte balsamico azijn en verse kruiden - Pasta salade met citroen mayonaise, paprika, oregano, tomaat, bosui

Als fris tussengerecht serveren we scroppino: Prosecco, citroen-ijs en limoncello in flute geserveerd.

Dan serveren we diverse kleine warme gerechten die we in schalen op tafel plaatsen: - Involtini: biologische kippendijtjes gevuld met tapenade, omwikkeld met Parmaham in zachte kaassaus - Risotto met seizoensgroenten - Zeebaars 'en papillot' met saffraan olie - Melanzane Parmigiana, ovenschotel aubergine

We sluiten af met dessert en kaas: - Huisgemaakte chocolademousse in een glas geserveerd - Kaasplank met bijpassende garnituren

Prijs: € 59.95 p.p. excl. BTW ( Begeleiding door chef €39,50 pppu Begeleiding bediening €29,50 pppuWilt u reserveren, bestellen of heeft u een vraag?