Kok aan huis reserveren

Catering bestellenChef Mark Driessen zet graag een volledig verzorgde avond neer, van tafelaankleding tot friandises bij de koffie, overal wordt aan gedacht.

Zijn kookstijl laat zich vooral omschrijven als puur en eerlijk, hij maakt dan ook veelal gebruik van biologische en verse producten. Als zoon van een poelier staat ook kwaliteitsvlees hoog in het vaandel.

Chef Mark verzorgt niet alleen een heerlijk menu, hij zorgt ook graag voor een bepaalde mate van entertainment. Hij vertelt namelijk graag over wat hij doet, over de gangen of over de achtergrond van producten. Vinden jij en je gezelschap het dus leuk om een gezellige persoonlijkheid in huis te halen? Dan ben je bij Driessen Smaakvermaak aan het juiste adres! 

Wij stemmen na de boeking het menu en je speciale wensen persoonlijk met je af.

Op de afgesproken dag komt chef Mark privé bij jou thuis koken. Inclusief volledige tafelaankleding, inclusief tafelwater en brood met smeersels.

Om af te trappen serveert chef Mark een antipasti met prosecco. Het is een avondvullend programma want daarna staan jullie nog 5 geweldige gangen te wachten! Wanneer het dessert achter de rug is, zorgt de chef nog voor heerlijke friandises bij de koffie. Terwijl jij en je gezelschap hiermee het eten wat laten zakken, is de chef al bijna klaar met het schoonmaken van de keuken!

Kortom: Persoonlijke afstemming met de chef
Volledige tafelaankleding
Glaswerk bij afname wijn arrangement
6 gangen
Friandises bij de koffie
De chef laat de keuken schoon achter
Vanaf 8 personen komt er standaard bediening mee

Prijzen: vanaf 6 personen te boeken, prijs persoon:

6-8 personen; €95 pp

9-16 personen; €100 pp en inclusief gastheer/vrouw voor bediening.

16 en meer personen; €95 pp ook inclusief bediening.

Wijnen: Bijpassend wijnarrangement:

3 verschillende wijnen € 25 pp

4 verschillende wijnen € 30 pp

5 verschillende wijnen € 35 pp

Wilt u reserveren, bestellen of heeft u een vraag?